Bëjeni zgjedhjen tuaj Duke filluar që tani.

Mos hezitoni të provoni pakon tonë para se të paguani për 24 orë FALAS, mund të zgjidhni opcionin Trial.
Home

TRIAL

0/ FALAS

Testojeni pakon tonë para se të paguani.

 • 5000 Kanale
 • 0 Filma/Vod
 • Kualiteti garantuar
 • Përkrahje teknike
 • 24 orë FALAS
Home

3 MUAJ

33/ 3 MUAJ

Merrni pakon tonë për tre muaj dhe përfitoni 1 javë falas.

 • 5000 Kanale
 • 2500 Filma/Vod
 • Kualiteti garantuar
 • Përkrahje teknike
 • +1 javë FALAS
Home

6 MUAJ

55/ 6 MUAJ

Merrni pakon tonë për gjashtë muaj dhe përfitoni 3 javë falas.

 • 5000 Kanale
 • 2500 Filma/Vod
 • Kualiteti garantuar
 • Përkrahje teknike
 • +3 javë FALAS
Pas procesimit të blerjes online, ju mund ta aktivizoni paisjen tuaj në mënyrë automatike.
Mjafton të vizitoni linkun në email dhe ndiqni hapat të cilat ju ndimojnë ta aktivizoni paisjen tuaj në mënyrë automatike.

Qdo klient i yni përfiton qasje në:

Shikimi i kanaleve në smartphone.

Mjafton të na kontaktoni nëpërmjet email, në chat, në facebook, apo në numrat tanë dhe njëri nga teknikët tanë ju instalon kanalet edhe në telefonin tuaj.

Lexo më shumë

Flimat me përkthim shqip, më të fundit.

Ekipi ynë qdo dit sjell filmat më të rinj në listën tonë të filmave, nëse keni kërkesë për ndonjë sygjerim, mos hezitoni të na kontaktoni.

Lexo më shumë

Pyetjet më të shpeshta!

1Cilat kanale i keni në dispozicion në pakon tuaj?
Pako jonë qdo ditë e më shumë rrit numrin e kanaleve/filmave/serialeve dhe për këtë arsye ne ofrojmë mundësinë që të i shikoni kanalet tona falas për 24 orë para se të paguani
2A kam përfitime personale nëse familjarët e mi dëshirojnë ta marrin pakon tuaj?
Antika Television ofron programin "Reseller" në dispozicion për këdo që mund të krijoj rrethin e tij personal ( duke sjellur klient në kompaninë tonë). Ky program përfshihet në të gjitha shtetet e botës, mjafton të na kontaktoni dhe njëri nga stafi ynë do bisedoj me ju per ofertat dhe kushtet e përdorimit që ofrojmë në këtë program,
3Cilat janë mënyrat e pagesës?
Antika Television ofron mundësi të gjërë të sistemit të pagesave, mënyrat e pagesës janë: Paypal, Credit/debit Card, Gjirollogari Bankare, Bitcoin, WesternUion, Moneygram, Ria Capital.

Teknologjia e Fundit

Home

Antika Television përdor teknologjinë e fundit për të bërë distribuimin e kanaleve në mënyrë cilësore dhe pa ngecje.

Lexo më shumë

Get in touch

Përse duhet të abonoheni tek Antika|Television?

Më poshtë mund ti gjeni disa arsye pse duhet të abonoheni tek ne.

Home

Siguri 100%

Klientët tanë pas qdo abonimi pajisen me kontratë të vulosur nga Antika IT L.L.C
Home

Stabilitet

Infrastuktura e Antika Television bën të mundur që të kemi stabilitet në kanalet tona, qdo muaj në mënyrë automatike ndahet pjesë e bugjetit për të investuar dhe rritur kapacitetin.
Home

Përkrahje teknike 24/7

Antika Television posedon staf të gjerë dhe të gatshëm në tre gjuhë: Shqip, English, Deutsch për të ju ndihmuar me ndonjë problem teknik.
Home

5 vite në TREG.

Antika Television operon që nga viti 2016, dhe pakot tona përfshijnë kanale nga e gjithë bota.